Dragi Lemon Lima (2009)

Dear Lemon Lima (Originalni naziv)

komedija

Skupina mladih čudaka otkriva pravo značenje prijateljstva i zajedništva

 
Režija: Suzi Yoonessi
Scenarij: Suzi Yoonessi
Uloge: Melissa Leo, Meaghan Jette Martin, Elaine Hendrix, Vanessa Marano, Beth Grant

Filmografija

Sladak i šaren poput sladoleda od leda, ovaj ugodan i sretno-tužan uradak prati trapavu aljašku tinejdžericu koja, okupljajući jednako čudne prijatelje za školsko natjecanje u preživljavanju „Snježna oluja“, otkriva svoje eskimsko nasljeđe.

Vanessa vjeruje da je pobjeda na natjecanju u preživljavanju „Snježna oluja“ jedini put do Philipova srca. Na brzinu okupi čudnovatu ekipu koja se nalazi u teretani. Vođeni Vanessinim zavjetom prave ljubavi, ekipa FUBAR priprema se za natjecanje. Za razliku od izvornih olimpijskih igara domorodaca Aljaske koje u proslavi tradicionalne aljaške kulture okupljaju ljude svih veličina i boja, natjecanje u preživljavanju „Snježna oluja“ koje se održava na Akademiji „Nichols“ izvrće tradicionalne eskimske igre s ciljem promicanja zastarjelih klasnih podjela.

Nakon tragične smrti bliskog prijatelja iz ekipe Vanessa otkriva pravo značenje ljubavi i mora prihvatiti svoje plemensko nasljeđe kako bi Svjetskim eskimsko-indijanskim olimpijskim igrama vratila njihovo izvorno značenje.


Komentari (0)

Foto