Knjižara krimića: Fotografija (2005)

Mystery Woman: Snapshot (Originalni naziv)

kriminalistički

Prijateljičina smrt uvuče amatersku detektivku Samanthu u još jedan misterij

 
Režija: Georg Stanford Brown
Scenarij: Michael Sloan, Joyce Burditt
Uloge: Kellie Martin, Clarence Williams III, Nina Siemaszko, Casey Sander, ...

Filmografija

Samanthe Kinsey, vlasnica knjižare i amaterska detektivka, odluči otkriti tko je kriv za umorstvo njene prijateljice. Može li Samantha zaustaviti krivca prije nego li se ostvare svi njegovi prljavi planovi?

Samantha Kinsey (Kellie Martin.), obožavateljica je kriminalističkih knjiga i vlasnica je knjižare "Tajanstvena žena" koju je naslijedila od svog  ujaka. Njeno znanje o ubojstvima pomaže joj u otkrivanju raznih slučajeva.

Samnthina prijateljica Barbara Sommers (Patricia McCormack), opsjednuta teorijama zavjere, te još uvijek tuguje zbog iznenadne smrti svog voljenog brata. Barbara je izostavljena iz oporuke te mjesto toga Albertov imetak razdijeljen je između onih koji najmanje zaslužuju, uključujući i mladu i pohlepnu zaručnicu Madeline (Robyn Lively), lukavu te ni malo odanu pokćerku Fawn (Kari Wuhrer) i njenog zaručnika Tobiasa (Joe Michael Burke). Pozivajući se na kaznenu prijavu, tešku tužbu, i gnjev obitelji, Barbara će prekinuti ovu nepoštenu igru lažnih dobročinitelja. Barbara ima čak i fotografije koje mogu dokazati počinjena zlodjela, ili barem tako tvrdi. Nažalost, Barabra biva ubijena.

Kada fotografije iznenada nestanu i sama Samantha je također napadnuta, ova amaterska detektivka zaključuje kako je vrijeme da i sama počne tražiti počinitelja. No ovaj slučaj, s dokazima koji sežu i davno u doba Drugog svjetskog rata, pokazao se kompleksnijim i opasnijim nego što je mogla zamisliti. Samntha će morati istražiti sve odnose unutar obitelji Sommers i šire kao i njihove sumnjive poslovne veze i poznanstva. U središtu ove misterije nalazi se motiv za ubojstvo kojeg će moći razriješiti samo Samantha Kinsey.
 


Komentari (0)

Foto