Smrtonosni susret (2004)

DEADLY ENCOUNTER / OVER THE EDGE (Originalni naziv)

triler kriminalistički

Život mlade žene nađe se u opasnosti nakon susreta sa muškarcem koji ne zna za milost

 
Režija: Richard Roy
Scenarij: Duane Poole
Uloge: Laura Leighton, Daniel Magder, Alain Goulem, Catherine Colvey

Filmografija

U ovom napetom trileru redatelja Richarda Roya konobarica i samohrana majka, Joanne Sanders, postaje dio smrtonosne igre.

Joanne Sanders (L. Leighton) samohrana je majka. Svog sina Erica (D. Magder) ostavlja s dadiljom do kasnih sati, jer radi kao domaćica u baru. Jedne noći, umorna, zamalo izazove sudar s tamnim džipom. Džip se zaustavi uz rub ceste, a isto učini i Joanne. Zabrinuta da je netko u džipu ozlijeđen, prilazi vozilu, no odjednom se u džipu upali motor i on krene punom brzinom na Joanne i odjuri.

Nakon što ga izbjegne, Joanne preplašena sjedi u automobilu i pribire se. No kad ponovno krene na cestu, džip iskrsne iz mraka i goni je gotovo do kuće. Od tog trenutka Joannin život pretvara se u neprekidnu strepnju. Već iste noći zvoni telefon a da se nitko ne odazove, a dan poslije uz svoj automobil vidi parkiran džip sličan onome koji ju je proganjao. Još gore - kad joj dostavom stigne buket ruža, na kartici piše da je to cvijeće za njezin grob. Kad ode u policiju prijaviti da je netko progoni i kad policajcima opiše o čemu se radi i sama uviđa da policija nema dovoljno elemenata kako da pronađe progonitelja, pod uvjetom da su joj uopće povjerovali da je u životnoj opasnosti.


Komentari (0)

Foto