Dadilja (1999)

AU PAIR (Originalni naziv)

komedija obiteljski romantika

Jenny tek nakon intervjua shvati da je unajmljena kao dadilja za dvoje direktorove djece

 
Režija: Mark Griffiths
Scenarij: Jeff Sherman
Uloge: Gregory Harrison, Heidi Lenhart, Jane Sibbet, Katie Volding, ...

Filmografija

Renomirani TV-redatelj Mark Griffiths svojom je funkcionalnom režijom i preciznim ritmom, s mnoštvo vrlo komičnih situacija koje često prelaze u grotesku, uz pomoć vrlo uvjerljivih glumaca ostvario iznimno uspješan film za djecu.

Jenny (H. Lenhart) s odličnim uspjehom završava prestižni poslovni studij, ali daljnji događaji u njezinu životu neće biti tako blistavi. Dečko joj odlazi na dugi put po Europi, ona gubi posao i javlja se na natječaj u velikoj multinacionalnoj kompaniji, gdje je prima sam direktor Oliver (G. Harrison) koji joj odmah daje posao uz dobru plaću i put u Pariz..
Jenny tek naknadno shvaća da je angažirana kao dadilja njegovo dvoje nepodnošljive djece Katie (K. Volding) i Alexa koji joj namještaju okrutne zamke ne bi li je se riješili u najkraćem roku kao i svih prethodnica.
Jenny ipak izdržava i počinje shvaćati da su djeca takva, jer im je otac prezauzet poslom i zaručnicom (ujedno i važnom suradnicom) Vivian (J. Sibbet) kojoj su važne jedino neumjerene osobne ambicije i koja dugo vremena uspijeva skrivati koliko zapravo mrzi djecu.

Komentari (0)

Foto