Razbijeni prozori (2008)

Broken Windows (Originalni naziv)

drama

Četiri žene bore se za ostvarenje životnih ciljeva

 
Režija: Tony Hickman
Scenarij: Tony Hickman, Thomas J. Rasera
Uloge: Larisa Oleynik, Sarah Thompson, Jennifer Hall, Sara Jane Nash, Corri English

Filmografija

Tri dana, četiri žene i mnoštvo odluka koje potencijalno mogu promijeniti život jesu sadržaj ovog filma o skupini prijateljica koje se nalaze u različitim životnim situacijama, ali su sve jednako nezadovoljne. Njihove karijere, međuljudski odnosi i psihičko zdravlje, sve se čini kao da je na dobrom putu. Redatelj Tony Hickman u ovoj drami istražuje buđenje na polovini životnog puta i žudnju za promjenom, kao i sâm život koji na smiješan način nikada ne dopušta da stvari budu jednostavne.

Sara (Larisa Oleynik) fotografkinja je kojoj stalno nude dobro plaćeni komercijalni posao, ali koja gubi iz vida svoju umjetničku prirodu koja ju je i učinila uspješnom. Amy (Jennifer Hall) pati zbog gubitka koji je promijenio njezin život. Majka joj pokušava pomoći, brat ne zna što učiniti, a njezin otac je nagovori da organizira zabavu za pokojnog djeda. Katie (Sarah Thompson) je glumica u nepredvidljivoj vezi s mnogo uspješnijim, ali manje nadarenim glumcem. Ona pokušava odlučiti o svojoj karijeri, a njezin mladić samo joj otežava.

Beth (Sara Jane Nash) je psihijatrica koja čuva svoje tajne skrivene duboko u sebi. Posve slučajno nađe se na zabavi svojeg pacijenta i to dovede do njezina otvaranja na novi način. Ove se priče spajaju te nam svaka pokazuje mali dio ljudske borbe koju svi proživljavamo.
 


Komentari (0)

Foto