Vodonoša (1998)

THE WATERBOY (Originalni naziv)

komedija sport

Priprosti vodonoša američkog nogometnog tima postane najboljim obrambenim igračem ekipe

 
Režija: Frank Coraci
Scenarij: Tim Herlihy, Adam Sandler
Uloge: Adam Sandler, Kathy Bates, Henry Winkler, Fairuza Balk, Jerry Reed, ...

Filmografija

Jedna od najvećih američkih komičarskih zvijezda, Adam Sandler, u ovoj je urnebesnoj komediji ostvario jednu od svojih najpoznatijih uloga pomoću koje se i vinuo do samog holivudskog vrha. Iako je "Vodonoša" redatelja Franka Coracija u cijelosti ipak poligon za njegove ekshibicije i vratolomije, ne smijemo zanemariti legendarnu Kathy Bates u ulozi ekscentrične majke, kao ni Henryja Winklera koji je utjelovio trenera zaslužnog za otkrivanje nove sportske veličine...

Kada svoj talent otkrije u punom sjaju, priprosti će Bobby od vodonoše ekipe američkog nogometa postati njezinom glavnom zvijezdom, u sjajnoj komediji s nezaboravnim Adamom Sandlerom u glavnoj ulozi.
Bobby Boucher je 31-godišnji vodonoša mjesne fakultetske ekipe američkog nogometa, kojega igrači i trener neprestano maltretiraju sve dok ne dobije otkaz i ne zaposli se kod drugog trenera. No trener Klein (Henry Winkler) neće se koristiti samo njegovim sposobnostima predanog vodonoše, nego i igračkim znanjem kada slučajno otkrije snagu koja se u Bobbyju budi kad mu se netko ruga. Kako Bobby s lakoćom ruši i mnogo krupnije od sebe, ubrzo postaje najbolji obrambeni igrač cijele fakultetske lige i prava zvijezda, no to mora kriti od svoje previše zaštitnički nastrojene majke Helen (Kathy Bates).

Komentari (1)

Foto