Obitelj iz predgrađa (1998)

SLUMS OF BEVERLY HILLS (Originalni naziv)

komedija drama

Portret neobiče obitelji iz Kalifornije sredinom 70-tih koja jedva spaja kraj s krajem

 
Režija: Tamara Jenkins
Scenarij: Tamara Jenkins
Uloge: Natasha Lyonne, Alan Arkin, Marisa Tomei, Kevin Corrigan, David Krumholtz...

Filmografija

"Obitelj iz predgrađa" donosi nam portret jedne drugačije Kalifornije sredinom 70-tih, koju prikazuje kroz živote obitelji koja jedva spaja kraj s krajem. Iako po definiciji drama, uz mnoge humorne elemente, film će vas dobro nasmijati, no niti u jednom trenutku neće trivijalizirati ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi obitelj.

Obitelj Abromowitz živi nomadskim životom, često se seli iz jednog jeftinog stana u drugi kako bi Vivian (Natasha Lyonne) i njena braća mogli ostati u gradu i pohađati školu. Jedini novac koji obitelj ima je onaj koji im šalje ujak Mickey. Kada Mickeyeva kći Rita (Marisa Tomei) pobjegne iz bolnice, Vivianin otac nudi joj sklonište pod uvjetom da joj Mickey plaća smještaj. Sada Vivian mora paziti na svoju odraslu sestričnu kako ne bi opet krenula krivim putem te počela konzumirati tablete i alkohol. No Vivian ima i svoje probleme - sviđa joj se dečko iz susjedstva, ima mnogo pitanja u vezi seksa, a najveći problem joj predstavljaju male grudi koje je naslijedila od majke.
U ulozi oca Murraya odlično se snašao Alan Arkan, Natasha Lyonne je sjajna kao mala Vivian, a jedna od najljepših žena Hollywooda, Marisa Tomei, briljantna u ulozi sestrične izvan kontrole.

Komentari (0)

Foto