Put do zrelosti (2000)

ROAD TRIP (Originalni naziv)

komedija

Mladić s trojicom prijatelja kreće na 1800 milja dug put kako bi spasio svoju vezu

 
Režija: Todd Phillips
Scenarij: Scot Armstrong, Todd Phillips
Uloge: Breckin Meyer, Sean William Scott, Amy Smart, Paolo Costanzo, Tom Green, ...

Filmografija

Koristeći se američkom fakultetskom tradicijom automobilskog puta preko cijele države kao okvirom, režiser T. Phillips je ovu sjajnu komediju ispunio neprestanim urnebesnim scenama koje se jednostavno utrkuju po ekranu, bez imalo problema izazivajući željeni efekt kod publike. Uz Breckina Meyera, koji svojom tupavošću briljira u glavnoj ulozi, treba istaknuti i slavnog Toma Greena, kao naratora.

Ako ste se odvažili prevariti svoju djevojku, a niste se nimalo potrudili da ona to ne otkrije, treba vam jedino što vas može spasiti - "Put do zrelosti"! Pravila varanja prilično su jednostavna. Ako ste u čvrstoj vezi, a imate seks s drugom osobom, nije riječ o varanju ako ste u mjestima s različitim poštanskim brojevima. Nije varanje ni ako ste bili previše pijani da biste se toga sjetili, a ni onda kada ste u krevetu bili s dvije osobe jer jedna drugu naprosto poništavaju. Ali jest varanje ako ste svoj podvig snimili kamerom, a netko je onda tu kasetu slučajno poslao vašoj djevojci.
Upravo se to dogodilo Joshu (Breckin Meyer), koji će se zajedno s trojicom prijatelja zaputiti na 1800 milja dug put prema Teksasu kako bi spasio svoju vezu.Napravljen u tradiciji neukusnih komedija braće Farrelly, "Put do zrelosti'"redatelja Todda Philipsa, u produkciji slavnog Ivana Reitmana, zapravo je jedan od najkvalitetnijih i najduhovitijih izdanaka toga modernog žanra, u kojemu prema smijehu gledatelja ne postoje nikakve prepreke.

Komentari (1)

Foto