Giulia ne izlazi navečer (2009)

Giulia Non Esce La Sera (Originalni naziv)

triler drama

Mladi pisac upušta se u vezu sa kćerinom učiteljicom plivanja

 
Režija: Giuseppe Piccioni
Scenarij: Giuseppe Piccioni, Federica Pontremoli
Uloge: Valerio Mastandrea, Valeria Golino, Sonia Bergamasco, Lidia Vitale, ...

Filmografija

Giulia je učiteljica plivanja na bazenu. Jedna od njezinih učenica je i mlada kći Guida, uspješnog, oženjenog pisca koji se bori s osjećajem da je promašio svoju karijeru. Kada se upoznaju na bazenu, Guida zaintrigira ova šarmantna žena koja na početku drži određenu distancu jer Giulia skriva tajnovitu i misterioznu prošlost. Njihova kratka afera temeljena na odricanju, krhkosti i sebičnosti dovest će Giuliju do ekstremne odluke.

Plutajući i kroza život i kroz karijeru, pisac Guido (Valerio Mastandrea) biva nominiran za glavnu književnu nagradu. Ima lijepu ženu Benedettu i kćer adolescenticu Costanzu, ali teško se s njima povezuje. Kada se one presele u novi dom, on ostaje u starom stanu kako bi radio na sljedećem romanu. Giulia (Valeria Golino) je učiteljica plivanja na bazenu. Jedna od njezinih učenica je i mlada Guidova kćer.

Kada se upoznaju na bazenu, Guida zaintrigira ova šarmantna žena koja na početku drži određenu distancu jer Giulia skriva tajnovitu i misterioznu prošlost. Ispostavi se da noću ne može izlaziti jer se svake večeri mora vratiti u zatvor gdje služi kaznu za ubojstvo svojeg momka.


Komentari (0)

Foto