Divovski (2009)

Gigantic (Originalni naziv)

komedija romantika

Šarmantna djevojka osvoji srce usamljenog prodavača madraca

 
Režija: Matt Aselton
Scenarij: Matt Aselton, Adam Nagata
Uloge: Paul Dano, Zooey Deschanel, Edward Asner, Jane Alexander, John Goodman

Filmografija

U ovoj neuobičajenoj romantičnoj komediji redatelja Matta Aseltona, glumac iz filma "There Will Be Blood" Paul Dano glumi Briana, nesretnog prodavača madraca čija opčinjenost s Happy (Zooey Deschanel), jednom od njegovih zgodnih kupaca, privremeno stavi u drugi plan njegovu opsjednutost posvajanjem djeteta iz Kine. U filmu također glume John Goodman, Ed Asner i Jane Alexander.

Brian Weathersby (Dano) je 28-godišnji prodavač u renomiranoj švedskoj tvrtki madraca. Kao najmlađi od trojice uspješne braće, sumnjivog naftaša (Roberts) i kirurga (Stanton), Brian, neplanirano dijete vremešnih roditelja (Asner, Alexander), traži svoje mjesto pod suncem. Nezadovoljan svojim poslom, dobar dio svojih dana provodi idući za ciljem da jednoga dana usvoji dijete iz Kine.

Nakon što jednoga dana simpatična i neozbiljna Harriet Lolly (Deschanel) zaspi na jednom od njegovih kreveta, on se upusti u romansu s njom. Kako bi je osvojio, mora izaći na kraj s njezinim ocem Alom Lollyjem (Goodman), gromoglasnim kolekcionarom umjetnina koji pati od boli u leđima i koji ima duboke džepove.


Komentari (0)

Foto