Sutra je novi dan (2001)

Always Greener (Originalni naziv)

komedija drama

Dvije obitelji odluče okrenuti novi životni list

 
Režija: Kevin Carlin, Scott Hartford-Davis
Scenarij: Anthony Ellis, Mardi McConnochie
Uloge: John Howard, Anne Tenney, Michala Banas, Daniel Bowden, Natasha Lee, ...

Filmografija

Serija prati emocionalne vrhunce i dramatična razočaranja u novim životima Toddovih i Taylorovih. I predgrađe velikoga grada i seoski gradić mogu biti otuđena mjesta: svaki će se član obitelji suočiti s vlastitim kušnjama i izazovima.

John Taylor i Sandra Todd su brat i sestra. John sa suprugom i troje djece živi u predgrađu Sidneyja gdje su on i Sandra odrasli, a udovica Sandra s dvoje djece na farmi u seoskom gradiću. Oboje se nalaze na velikim životnim raskrižjima. Johnov, naime, brak, trpi zbog sve većeg angažmana njegova posla socijalnog radnika u programu za ovisnike o drogama i beskućnike, a Sandra neprestano muku muči s preživljavanjem od tragične suprugove smrti u požaru.

I Taylori i Toddovi žele promjenu te se odlučuju na radikalan korak: Sandra će se s djecom preseliti u Johnovu kuću u gradu kako bi se okušala u novoj karijeri, a John će s obitelji prijeći na selo i Sandrin dom iznajmljivati kao pansion. Njihova odluka nije lako prihvaćena. Tu je pet tinejdžera sa zahtjevnim željama i snovima. Ali što imaju izgubiti? Kako izreke kažu: «U drugoga je uvijek zelenija trava» i “Sutra je novi dan”. No, je li?


Komentari (0)

Foto