Mračne ulice (2008)

Dark Streets (Originalni naziv)

triler drama

Vlasnik popularnog noćnog kluba polako propada u svijet nasilja i kriminala

 
Režija: Rachel Samuels
Scenarij: Wallace King, Glenn M. Stewart
Uloge: Gabriel Mann, Bijou Phillips, Izabella Miko, Elias Koteas, Jarreth J. Merz

Filmografija

Čarobni život naivnog ženskara, vlasnika najpopularnijega noćnog kluba u gradu, koji istražuje sumnjivu smrt svog bogatog oca, iznenada se pretvara u katastrofu u ovom mračnom film noiru redateljice Rachel Samuels. Gabriel Mann, Bijou Phillips, Izabella Miko i Elias Koteas predvode film, koji donosi glazbu Aarona Nevillea, Ette James, Dr. Johna, Natalie Cole, Chake Khan i mnogih drugih.

Smješten u vizualno očaravajuću fantaziju 1930-ih godina, „Mračne ulice“ je priča o Chazu Davenportu (Gabriel Mann), elegantnom, ali naivnom ženskaru koji posjeduje najpopularniji, novi noćni klub u gradu - „The Tower“. Chaz je okružen blues glazbom koju obožava i uhvaćen u trokut između dvije prelijepe pjevačice u klubu (Bijou Phillips i Izabella Miko) te mu zavidi svaki muškarac.

No njegov čarobni život otima se kontroli. Do vrata je u dugovima i posljedicama loših odluka, koje prijete da će srušiti njegov svijet iz snova. Neočekivano samoubojstvo njegova oca čini se sve tajanstvenijim i čudnim što se više Chaz time bavi. Dok je Chaz sve dublje i dublje uvučen u mrežu laži i izdaja, više ne zna komu vjerovati ili koga se bojati.


Komentari (0)

Foto