Vragolija (1985)

Mischief (Originalni naziv)

komedija romantika

Nesigurnom mladiću život se potpuno promijeni kada se sprijatelji s mladim buntovnikom

 
Režija: Mel Damski
Scenarij: Noel Black
Uloge: Doug McKeon, Catherine Mary Stewart, Kelly Preston, Chris Nash, D.W. Brown...

Filmografija

Radnja filma smještena je u vjerno prikazan gradić iz 50-tih godina kada je život bio mnogo jednostavniji. No neke stvari se nikada ne mijenjaju. Problemi u školi, u ljubavi, sukobi s roditeljima ili samo izražavanje buntovnog stava protiv društva i danas čine dio odrastanja.

Prvi put je uvijek za pamćenje! Jonathan (Doug McKeon) je nespretan u prilaženju djevojkama, ali i u svemu čega se prihvati u školi. No kada Gene (Chris Nash) na svom motoru stigne u grad, Jonathanov život će se promijeniti iz korijena. Genov način ponašanja i stav pomaže Jonathanu da se ulovi u koštac s problemima. Oni postanu nerazdvojni prijatelji, koji se ne boje suočiti s nasilnicima u školi, usprotiviti se roditeljima ili bez straha prići djevojkama.

Film je režirao Mel Damski, koji se u novom tisućljeću orijentirao na snimanje serija poput poznatih "Frikova“, "Čarobnica“ ili "Ally MacBeal“. Uz odlične Douga McKeona i Chrisa Nasha, spomenimo i prelijepu Kelly Preston, Catherine Mary Stewart i Jami Gertz, koje će bez problema osvojiti svako muško srce!


Komentari (0)

Foto