Powerove pustolovine (2008)

Adventures Of Power (Originalni naziv)

komedija glazba

Siromašni mladić ima samo jedan san, postati majstor air drumminga

 
Režija: Ari Gold
Scenarij: Ari Gold
Uloge: Ari Gold, Michael McKean, Jane Lynch, Shoshannah Stern, Adrian Grenier

Filmografija

Epska glazbena komedija o izopćeniku Poweru čija ga ljubav prema bubnjanju odvodi u potragu diljem Amerike kako bi postao najveći svjetski bubnjar nevidljivih bubnjeva. Na svom putovanju okuplja grupu izopćenika koji vjeruju da njihove neobične vještine mogu promijeniti svijet.

Power (Gold) je odrastao u malom rudarskom gradiću u Novom Meksiku, gdje je njegov otac (McKean) uvijek zamišljao kako će mu se sin jednoga dana pridružiti u kopanju bakra iz zemlje. Ali Power sanja o sviranju bubnjeva, a kako nema bubnjarski komplet, postao je majstor „nevidljivih bubnjeva“, mlateći rukama u stilu Neila Pearta ili Keitha Moona po velikim, ali nepostojećim bubnjevima.

Powerova želja da jednoga dana postane najpoznatiji bubnjar nevidljivih bubnjeva ne priskrbi mu mnogo poštovanja kod kuće pa stoga otputuje u Meksiko gdje doznaje za natjecanje u bubnjanju nevidljvih bubnjeva koje se održava u Newarku, u New Jerseyju. Power se otisne na put prema New Jerseyu i upoznaje Carlosa (Williams), majstora nevidljivih bubnjeva koji postane njegov vodič u umjetnost ne-bubnjanja.

Potrebnu dozu bodrenja Power dobiva i od Annie (Stern), slatke preporođene djevojke koja živi kat iznad njega. No kada Power dozna kako otac u rodnom kraju vodi štrajk kako bi se očuvala radna mjesta zaposlenih u rudniku bakra, osvajanje naslova postaje stvar obrane časti obitelji i njegova rodnoga grada i on se posvećuje pobjeđivanju umišljene zvijezde country glazbe Dallasa Houstona (Grenier) za kojega se pretpostavlja da će pobijediti.


Komentari (0)

Foto