Tragovi sjećanja (2000)

SECOND SKIN (Originalni naziv)

triler

A.MacFadyen upije pobjeći od svoje opasne prošlosti no dolazak zanosne žene sve mijenja

 
Režija: Darrell Roodt
Scenarij: John Lau
Uloge: Natasha Henstridge, Angus MacFadyen, Liam Waite, Norman Anstey

Filmografija

Televizijski triler "Tragovima sjećanja" snimljen je za budžet od tek 3,5 milijuna dolara, ali visoka razina napetosti, koju redatelj Darrel Roodt ne spušta tijekom cijelog filma, te rafinirani scenarij Johna Laua pokazuju kako novac nije uvijek presudan za stvaranje kvalitetnih filmskih naslova. Kroz vrtoglave preokrete u radnji dojmljivim nas ulogama suvereno vode Natasha Henstridge te manje poznati Angus MacFadyen.

Svatko zaslužuje drugu šansu i novi početak nakon propuštenih životnih prilika. U "Tragovima sjećanja "jedan čovjek uspije pobjeći od svoje opasne prošlosti i preuzeti novi identitet. No njegova novonastala sigurnost kratkoga je vijeka.Sam Kaner (Angus MacFadyen) živi jednostavnim životom vlasnika knjižare u mirnom obalnom gradiću u kojem se naizgled nikad ništa ne događa. Kada u njegovu knjižaru u potrazi za poslom uđe tajanstvena ljepotica Crystal (Natasha Henstridge), Sam po prvi put nakon nekoliko godina osjeti strast.

Na žalost, Crystal odmah potom doživi automobilsku nesreću nakon koje se iz nesvijesti budi s blagim oblikom amnezije i nikako  se ne može sjetiti razloga svog dolaska. Dok joj pomaže prisjetiti se prošlosti, Sam se počne zaljubljivati u Crystal, prvu prema kojoj nešto osjeća nakon smrti žene koju je volio.

Međutim, s otkrivanjem Crystaline prošlosti, saznajemo i skrivane detalje iz Samovog prošlog života. Ispostavlja se kako je on zapravo Stanley Blix, kladioničar iz Clevelanda koji je svome šefu ukrao milijune dolara, zbog čega mu je ovaj poslao plaćenog ubojicu. A taj plaćeni ubojica upravo je Crystal...

 


Komentari (0)

Foto