Van Wilder 3 (2009)

Van Wilder: Freshman Year (Originalni naziv)

komedija

Brucoš Van Wilder okrenuti će fakultet naopako

 
Režija: Harvey Glazer
Scenarij: Brent Goldberg, Todd McCullough
Uloge: Jonathan Bennett, Kristin Cavallari, Jerry Shea, Nestor Aaron Absera, ...

Filmografija

Popularna i uspješna franšiza „Van Wilder“ nastavlja se s filmom „Van Wilder 3“. Ovaj puta Van ide na fakultet i namjerava maksimalno iskoristiti to vrijeme na način samo njemu svojstven. Ono što ne zna jest da je izabrao jedan od najkonzervativnijih fakulteta u okolici. Sve što Van može jest truditi se više no ikad da dokaže da, što se tiče zabavljanja, neće dozvoliti da mu se itko prepriječi na putu.

Otkrijte kako je apsolvent Van Wilder zaradio svoj vragolasti ugled u ovom prequelu koji detaljno opisuje njegove vragolije s brucoške godine koje su ušle u povijest. Kad se Van Wilder (Jonathan Bennett) upisao na Sveučilište Coolidge, nije imao pojma da će biti tako zastrašujuća zadaća ići stopama svog imućnog oca. Strogi dekan službeno je zabranio zabave u kampusu, a studentsko je tijelo previše zauzeto učenjem da bi se borilo protiv toga.

Kad Van Wilder otkrije da su sve studentice u kampusu dale zavjet čednosti, on objavljuje da nijedna navijačica neće ostati nedirnuta i nijedna bačva piva neće ostati zatvorena. No neće biti lako osloboditi Sveučilište Coolidge od ugnjetavačkih okova, progona zabava i seksualne slabosti. Da bi ostvario svoju misiju, Van Wilder morat će napraviti pauzu s učenjem te osloboditi ozbiljnu nestašnost.


Komentari (0)

Foto