Prljavi seksi novac (2008)

Dirty Sexy Money (Originalni naziv)

drama

Nick George postaje odvjetnik imućne, i kontroverzne, obitelji Darling

 
Režija: Craig Wright, Lakesha Walker
Scenarij: Michael Grossman, Robert Berlinger
Uloge: Peter Krause, Donald Sutherland, William Baldwin, Natalie Zea, ...

Filmografija

Moć, privilegije i obiteljski novac nepredvidljiva su kombinacija. Živ dokaz toga jest njujorška obitelj Darling. Besramno bogati, smjestili su se visoko na društvenoj ljestvici Upper East Sidea. Članovi obitelji uvijek se spetljaju s pogrešnim ljudima i završe u nebranu grožđu.

Trebat će čudo da bi se zadovoljile legalne, a katkada i nelegalne potrebe ugledne obitelji Darling. To čudo stiže u obliku Nicka Georgea. Nick je kao dječak gledao kako se njegov otac kao odvjetnik od povjerenja Darlingovih odriče svoje slobode i obitelji. Nick je odrastao u turbulentnom kućanstvu gdje je uvijek bio na drugom mjestu, iza moćne obitelji Darling. Dotučen susretima s njima u djetinjstvu, zarekao se da nikada neće poći očevim stopama. Idealistični Nick napravio je zaokret od 180 stupnjeva te postao odvjetnik za siromašne.

Nakon iznenadne neobjašnjive smrti Nickova oca, glava obitelji Tripp Darling pruža Nicku priliku da naslijedi njegovo odgovorno mjesto čuvara Darlingovih tajni. Taj masno plaćen posao omogućit će Nicku da bude altruističan dobročinitelj. Ali on vrlo brzo spoznaje da njegov novi položaj od njega traži da stalno rješava probleme, da bude rame za plakanje, terapeut i stručnjak za odnose s javnošću.


Komentari (4)

Foto