Ben 10 Alien Force (2008)

Ben 10: Alien Force (Originalni naziv)

akcija animirani obiteljski sf

Nove avanture najvećeg svemirskog junaka, Bena Tennysona

 
Režija:
Scenarij: Duncan Rouleau, Glen Murakami
Uloge: Yuri Lowenthal, Dee Bradley Baker, Ashley Johnson, Greg Cipes

Filmografija

Radnja nove crtane serije o dječaku Benu i najmoćnijoj napravi u svemiru odvija se pet godina nakon što su gledatelji imali priliku po prvi put upoznati ovog crtanog junaka. Ben je sada zreliji dječak koji se mora suočiti s raznim zlikovcima kako bi pronašao djeda Maxa. Zamršenija priča, zrelost likova vodi nas u nove avanture Bena Tennysona u crtanoj seriji Ben 10: Alien Force.

Ben Tennyson je petnaestogodišnji dječak koji još jednom mora iskoristiti moći jedne od najmoćnijih naprava u čitavom svemiru- Omnitrixa. Naime Benov djed Max je nestao, a kako bi ga locirao Benu će pomoći upravo ova moćna naprava. Naravno Benu će od pomoći biti i njegova sestrična Gwen i Benov bivši neprijatelj Kevin.

O JUNACIMA:

BEN TENNYSON

Glavni junak serije i ponosni nositelj Omnitrixa. Živahni dječak kojem strpljenje nije vrlina. Sa zadovoljstvom će uvijek priskočiti u pomoć. Pogotovo u liku vanzemaljca. Ben sada nakon nestanka Maxa uzima ulogu vođe. Omnitrix sada omogućava Benu pristup novom setu likova vanzemaljaca u koje se može transformirati. Ben je podosta sazrio te ima djevojku Julie.

GWEN TENNYSON

Gwen je Benova tvrdoglava sestrična. Uvijek kada je Ben spreman uletjeti u nevolju, Gwen je glas razuma. Iako se njih dvoje stalno prepiru, ona je Benova najbolja savjetnica koja mu pomaže shvatiti kako Ominitrix radi. Sada Gwen je sazrela u svojim moći te može manipulirati energijom nasuprot tome što može koristiti čaroliju. Gwen će saznati kako ima gene vanzemaljca.

KEVIN ETHAN LEVIN

Bivši Benov neprijatelj Kevin sada ima drugačiji funkciju. Osim što postaje prijatelj Kevin počinje sklapati poslove vezane uz trgovinu vanzemaljske tehnologije. Njegove sposobnosti mu sada dozvoljavaju da apsorbira svojstva materije koju dotakne.

DJED MAX

Dobroćudni djed tajnovite prošlosti. Provodi vrijeme pazeći na svoja dva nestašna unuka, što ponekad baš i nije lak posao. Djed Max je nestao, a naši junaci se moraju potruditi kako bi locirali djeda Maxa.


Komentari (1)

Foto