Braća po krvi (1978)

Bloodbrothers (Originalni naziv)

drama

Osjetljivi mladić pokušava se osloboditi okova svoje stroge obitelji

 
Režija: Robert Mulligan
Scenarij: Richard Price, Walter Newman
Uloge: Paul Sorvino, Tony Lo Bianco, Richard Gere, Lelia Goldoni

Filmografija

Richard Gere glumi osjećajnog mladića u obitelji grubih građevinskih radnika. Kako odrasta i shvaća da život kakav priželjkuje ne uključuje građevinski rad, pita se može li prihvatiti odbacivanje svoje obitelji… i može li zaštititi najmlađeg brata od mačo utjecaja svoje obitelji.

Chubby (Sorvino) borbeni je, grubi građevinski radnik koji puno pije, hodajući stopama svog brata Tommyja (Bianco). Mačo do krajnosti, ti momci nemaju vremena za osjećajne dvojbe koje muče dvojicu mlađe braće. Stony je (Gere) radio s ocem u građevini, ali čezne da radi s djecom. Albert (Hershewe), najmlađi je, osjetljiv dečko, predmet ismijavanja svog oca i najstarijeg brata grubih manira, a neprestance ga muči majka koja je stalno pod stresom (Goldoni).

Nakon nekoliko pokušaja da komunicira sa svojim bezosjećajnim starijim bratom i roditeljima, Stony mora odlučiti je li odbacivanje obitelji koje će doživjeti nakon što napusti građevinu vrijedno toga; i ako jest, što se može učiniti da zaštiti mlađeg brata od ostatka obitelji. 


Komentari (0)

Foto