Instruktor (2010)

Instruktor (Originalni naziv)

komedija

TV ekipa u stopu prati viškog učitelja vožnje i njegovog jedinog, pomalo nesposobnog, učenika

 
Režija: Nevio Marasović, Stjepan Perić
Scenarij: Nevio Marasović, Stjepan Perić
Uloge: Stjepan Perić, Damir Rončević, Filip Šovagović

Filmografija

Radnja novog hrvatskog humorističnog serijala "Instruktor" smještena je na otoku Visu, gdje upoznajemo instruktora vožnje i njegovog jedinog učenika. Autori su serije pokazali da se uz inspiraciju, originalnu ideju te s malim budžetom može snimiti kvalitetna televizijska zabava. Protagoniste radnja serijala vodi na vožnju po hrvatskim cestama, te na šaljivi način prikazuje koje sve zamke krije polaganje vozačkog ispita i na što sve moramo biti spremni želimo li dobiti vozačku dozvolu.

Televizijska ekipa na čelu s novinarom odlazi na Vis snimiti reportažu o instruktoru vožnje i njegovom jedinom polazniku autoškole "Đir", Marijanu, purgeru iz Zagreba.

Marijan se već tri godine priprema za vozački, no i dalje nije spreman za ispit. Živi na Visu i, po predviđanju svog instruktora, za pola godine će biti spreman bez ičije pomoći sjesti u automobil.

TV ekipu instruktor prima u svoj dom, upoznaje ih s gradom Visom i na viškim prometnicama pokazuje zašto Marijan još nije spreman izaći na vozački ispit.

Uz Stjepana Perića, autor TV serije "Instruktor" je Nevio Marasović, 27-godišnji Zagrepčanin, koji je već sa šesnaest godina snimio svoj prvi dugometražni film "Popravak kompjutora", a godinu dana kasnije i srednjemetražni "Sedmi gost".


Komentari (1)

Foto