Oslobodi nas Eve (2003)

DELIVER US FROM EVA (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Trojica muževa plate zavodniku da ih oslobodi sestre koja se miješa u živote njihovih žena

 
Režija: Gary Hardwick
Scenarij: James Iver Mattson, B.E. Brauner
Uloge: Gabrielle Union, LL Cool J, Essence Atkins, Mel Jackson, Meagan Good, ...

Filmografija

Zabavna i ležerna romantična drama suscenarista i redatelja Garyja Hardwicka (Braća, Universal Remote).Efektnu filmsku glazbu potpisuje Marcus Miller (Bumerang, Iznad obruča, Velika bijela nada, Poziv za Saru), a fotografiju Alexander Kruszynski (Maximum Risk, Studio 54, Obiteljska stvar).

Dok na određeni način promatra vlastiti pogreb i prati reakcije prijatelja i svoje djevojke, Raymond "Ray" Adams (LL Cool J) odluči gledateljima ispričati kako je i zbog čega umro. On je nekad bio poznati šarmer i zavodnik, a te je vještine ponekad znao i dobro unovčiti. Tako je bilo i ovom prigodom, kad su Rayeve usluge zatražili Michael zvani Mike (D. Martin) i njegovi najbolji prijatelji Timothy zvani Tim (M. Jackson) i Darrell (D. Edmonds). Njih su trojicu izludjeli brakovi odnosno veza sa sestrama Kareenah (E. Atkins), Jacqui (M. Good) i Bethany Dandridge (R. Lee), privlačnim mladim ženama u svakodnevnom životu u potpunosti ovisnima o svojoj najstarijoj sestri Evi (G. Union). Zaposlena kao sanitarna inspektorica pri gradskoj upravi, izuzetno sposobna i atraktivna Eva bila je stroga i energična djevojka koja se u upletala u živote svojih sestara. Stoga su se momci obratili Rayu da zavede Evu, a on je taj posao procijenio na pet tisuća dolara. Ray je započeo lukavu igru mačke i miša, spretno privlačeći Evinu pozornost...

U naslovnoj ulozi nastupa atraktivna i sve traženija G. Union (10 razloga zašto te mrzim, Od kolijevke do groba, Zločesti dečki 2, serije Ružna Betty, Život), a uz poznatog glumca i hip-hop glazbenika LL Cool J-a (Na težak način, Duboko modro more, Samo igra, Charliejevi anđeli, Rollerball) njezini su partneri E. Atkins (Nikita Blues, serije Cosby Show, Pod istim krovom), D. Martin (Veliki hakleri, Iznad obruča, Vrisak 2, serija Princ s Bel-Aira), R. Lee (Nacionalna sigurnost, Sedam duša, Hotel za pse) i M. Good (Petak, Biker Boyz, Ljubavni guru, serija Moja žena i djeca).


Komentari (0)

Foto