Mama i tata (2008)

Mum & Dad (Originalni naziv)

horror

Poremećena obitelj zatoči naivnu djevojku

 
Režija: Steven Sheil
Scenarij: Steven Sheil
Uloge: Perry Benson, Dido Miles, Olga Fedori, Ainsley Howard, Toby Alexander

Filmografija

U šokantnome, mračnom hororu „Mama & tata“, mlada Poljakinja, nakon što je kolegica namami u svoj dom, nauči pravo značenje riječi „disfunkcionalna obitelj“. I dok se u početku obitelj iz predgrađa doima bezazlenom, nevina gošća ubrzo bude uvučena u beskonačnu noćnu moru mučenja i zlostavljanja.

Kada Lena, Poljakinja koja radi kao čistačica na aerodromu Heathrow zakasni na posljednji autobus, ljubazna kolegica Birdie nagovori je da s njome i bratom Elbiejem pođe njihovoj kući i prenoći u roditeljskom domu na kraju piste... To je odluka za kojom će žaliti do kraja života. Ono što Leni slijedi nezamisliva je noćna mora, jer se ispostavi da su „Mama & tata“ par potpuno poremećenih psihotičnih sadista čija se ideja stabilne obitelji svodi na jeziva mučenja, krvava ubojstva i okrutnu izopačenost.

Zatočena u ovoj kući horora iz predgrađa i odabrana da bude „mamina curica“, čini se da su Lenine jedine opcije ili poput Birdie i Elbieja postati dio „obitelji“ – ili umrijeti zastrašujućom smrću. Suočena s jezivim izborom, mora prikupiti svu snagu kako bi pronašla neki izlaz... Prije nego što bude kasno.


Komentari (0)

Foto