Zakon ulice (2009)

Brooklyn's Finest (Originalni naziv)

akcija triler drama kriminalistički

Sudbine triju iskusnih policajac isprepliću se na opasnim ulicama Brooklyna

 
Režija: Antoine Fuqua
Scenarij: Michael C. Martin
Uloge: Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke, Wesley Snipes, Vincent D'Onofrio, ...

Filmografija

Redatelj Antoine Fuqua, koji nam se predstavio fantastičnim akcijskim filmovima "Training Day" i "King Arthur" donosi nam svoju novu policijsku poslasticu – "Brooklyns Finest" u kojem glavne uloge tumače nominirani za Oscara Don Cheadle i Ethan Hawke te holivudske zvijezde Richard Gere i Wesley Snipes.

Tango (Cheadle) je policajac iz narkotika na tajnom zadatku koji ga natjerava da bira između dužnosti ili odlaska. Prošavši doslovno sve što jedan „undercover“ policajac može proći, jedino što Tango želi je otići, ali nadređeni to nikako ne dopuštaju. Obiteljski čovjek Sal (Hawke) detektiv je koji ne može odoljeti pohlepi i korupciji. Jedva spaja kraj s krajem, a upravo je saznao da mu žena pati od bolesti koja može ugroziti njihovo dvoje nerođene djece.

Eddie (Gere) je policajac koji se bliži mirovini i odavno je prestao biti privržen svom poslu. Svakog jutra se budi i pokušava smisliti razlog za nastavak života… Ali mu ne ide.
Sudbina njih trojice dovest će ih u isto vrijeme na isto mjesto – u kvart u Brooklynu u kojem će svatko od njih pokušati preuzeti zakon u svoje ruke…


Komentari (4)

Foto