Punom snagom, cure: Do pobjede (2007)

Bring It On: In It to Win It (Originalni naziv)

komedija sport

Dvije skupine navijačica udružuje snage kako bi nadmašile suparnice

 
Režija: Steve Rash
Scenarij: Alyson Fouse, Elena Song
Uloge: Ashley Benson, Cassie Scerbo, Noel Areizaga, Jennifer Tisdale

Filmografija

Snimljen u potpunosti u Universal Orlando Resortu, film „Ajmo, cure: Do pobjede!“ odvodi obožavanu franšizu do novih visina sa senzacionalnom glazbom i plesnim podvizima koji prkose gravitaciji.

Carson (A. Benson) vodi navijačku ekipu svoje škole West High iz Kalifornije, koja se zove Sharks. Odlaze u kamp za nacionalno natjecanje i sukobljuju se s najvećim suparnicima, ekipom škole East High, koja se zove Jets i koju vodi Brooke (C. Scerbo). U kampu vladaju stroga pravila, a provode ih trenerica Chicago (T. Harris) i voditeljica kampa Pepper (L. Glaze). Međutim, Carson se zaljubi u dečka iz protivničkog tima, Penna (M. Coppon), i on u nju, iako pravila zabranjuju da se članovi protivničkih ekipa druže...
Film Bring it On: In It To Win It četvrti je od do sada pet snimljenih filmova iz hit-serijala o navijačicama sa zajedničkim naslovom Bring It On. Čini se da navijanje samo, pa i filmovi o tom najpopularnijem ženskom sportu u američkim srednjim školama i koledžima, dostiže sve viši stupanj sofisticiranosti u koreografiji i gimnastičkoj zahtjevnosti, pa neki nastupi impresioniraju spektakularnošću i akrobatikom. Biti cheerleader očito podiže duh, razvija tijelo i na najefikasniji način priprema mladež za ubrzani tempo i visoku kompetitivnost koja ih čeka u odraslom životu. U ovom filmu težište nije toliko na samom natjecanju koliko na međusobnim odnosima djevojaka, te na ljubavnoj vezi između dvoje mladih iz protivničkih tabora. No, kao i u svakoj priči o navijačicama, važan je motiv časti i poštenog natjecanja - uvijek pobjeđuje onaj tko pošteno igra.

Komentari (0)

Foto