Posrednik (2005)

THE CUTTER (Originalni naziv)

akcija triler drama

Bivši detektiv mora spasiti starca koji reže dijamante iz ruku nacističkog ratnog zločinca

 
Režija: William Tannen
Scenarij: Bruce Haskett
Uloge: Chuck Norris, Joanna Pacula, Daniel Bernhardt, Bernie Kopell, Todd Jensen

Filmografija

Nakon što je kroz proteklih nekoliko godina nizom internetskih pošalica i viceva ponovno postao jedna od najvećih zvijezda modernog doba, mnogi smo od nas skloni zaboravljanju glumačkih aktivnosti Chucka Norrisa. U ovome niskobudžetnom, ali zato napetome akcijskom naslovu, Norris pokazuje kako svoje vještine nije izgubio ni u kasnijoj fazi svoje karijere.

John Shepherd (Chuck Norris) je bivši detektiv koji je bio primoran napustiti policiju nakon što je jedan zadatak koji je vodio bio pošao po zlu. Sada radi kao privatni istražitelj kojega unajmi žena kojoj je nestao djed. Uskoro se ispostavi kako je starca oteo nacistički ratni zločinac, kojemu je pomogao i Johnov nekadašnji suradnik Dirk (Daniel Bernhardt). Razlozi za to leže u starčevoj vještini rezanja dijamanata, koju bi trebao iskoristiti na jednome ukradenom primjerku. Sam i Elizabeth (Joanna Pacula) kreću u potragu...
Obožavatelji klasičnog žanra pucnjave i tučnjave svakako će uživati zabavljajući se uz film redatelja Williama Tannena, a sumnjamo da će nešto protiv imati i oni koji su njegovu snagu upoznali kroz, recimo, vijest kako je Chuck Norris naiskap popio i svu vodu iz pipe.

Komentari (1)

Foto