Green Lantern: Prvi let (2009)

Green Lantern: First Flight (Originalni naziv)

akcija animirani avantura fantastika sf

Pokusni pilot postaje član međugalaktičkih policijskih snaga

 
Režija: Lauren Montgomery
Scenarij: Alan Burnett
Uloge: Christopher Meloni, Victor Garber, Tricia Helfer, Michael Madsen, ...

Filmografija

Nakon što ga je umirući svemirski policajac Abin Sur odabrao, pokusni pilot Hal Jordan kao prvi čovjek postaje Green Lantern i član međugalaktičkih policijskih snaga koji se suočavaju i s najvećim opasnostima kako bi očuvali red i pravdu u cijelom svemiru.

Prije više od tri milijarde godina, rasa besmrtnika poznatih kao Guardians of the Universe (Čuvari svemira) osnovala je skupinu heroja čija je baza bila na planetu u samom centru stvaranja i naložila im da brane slobodu i pravdu diljem mnogih galaktika. Svaki je heroj dobio prsten koji daje izvanredne moći, a svatko je biran zbog snage i volje da kontrolira moć koja je podarena. Oni svi poznati su kao trupa Green Lantern.

Nakon što predstavnika Zemlje Hala Jordana (Christopher Meloni) regrutiraju i stave pod zapovjedništvo višeg Lanterna, Sinestra (Victor Graber), on shvaća da je njegov trener i mentor u samome središtu tajne urote koja prijeti filozofijama, tradicijama i samom postojanju Trupe koja je branila pravo dulje negoli Jordanov matični dom postoji.


Komentari (0)

Foto