Prirodne plavuše (2007)

Blonde and Blonder (Originalni naziv)

komedija

Mafijaši slučajno zamijene dvije luckaste plavuše za najbolje plaćene svjetske ubojice

 
Režija: Dean Hamilton
Scenarij: Rolfe Kanefsky, Gerry Anderson
Uloge: Pamela Anderson, Denise Richards, Emmanuelle Vaugier, Meghan Ory, Joey Aresco

Filmografija

Komedija o dvije seksi plavuše (Pamela Anderson i Denise Richards) koje se u pravo vrijeme, nađu na krivom mjestu. Nakon što slučajno svjedoče mafijaškom ubojstvu, mafijaši koji rade za mafijaškog bossa zamijene ih za plaćene ubojice. Misleći da su njih dvije zapravo najbolje plaćene ubojice na svijetu, oni im ponude hrpu novca da ubiju g. Wonga, koji je na čelu kineske mafije.

Dee (Pamela Anderson) i Dawn (Denise Richards) dvije su luckaste plavuše, obožavateljice ružičaste boje koje će se slučajno upoznati i pokušati zaraditi na temelju svojih dosadnih života, sve dok ih ne snađe niz dogodovština kada prihvate posao u lokalnom striptiz klubu.

Naime, zamijenit će ih za dvije opasne tamnokose ubojice, poznate kao Cat (Emmanuelle Vaugier) i Kit (Meghan Ory), koje su unajmljene da ubiju vlasnika kluba, mafijaša uključenog u program zaštite svjedoka. S dva uporna, ali nesposobna FBI-eva agenta za petama, luckaste Dee i Dawn pokušavaju biti korak ispred zakona, kao i otkriti što se zapravo događa.

 

 


Komentari (3)

Foto