Država, selo, grad (2010)

Država, selo, grad (Originalni naziv)

show zabava

U veseloj, raspjevanoj državi šarmantnog Miroslava Škore borit će se SELO i GRAD

 

S proljećem na male ekrane HTV-a stiže novi natjecateljski glazbeno-zabavni show DRŽAVA, SELO, GRAD autora Miroslava Škore, poznatog kantautora, pjevača i zabavljača. Svakog utorka, sedam tjedana za naklonost publike borit će se dvije ekipe: SELO i GRAD.

Miroslav Škoro kao domaćin i voditelj bit će državnik, objektivan i neutralan, koji će vječni i isforsiran sukob između sela i grada pretvoriti u zanimljivo glazbeno natjecanje.

U ekipi SELA su tamburaški sastav "Lira" i glumac Danko Ljuština kao neodoljivi bećar, načelnik Neven K. Može, a ekipu GRADA čine vokalno-instrumentalni sastav "Band M.Š." te u ulozi gradonačelnika kicoša Perice Perice Trutina glumac Vedran Mlikota. Već u prvoj emisiji ekipama sela i grada kao gosti će se pridružiti raspjevana glumica Mila Elegović i poznati skladatelj Zrinko Tutić, koji će nakon bacanja novčića u izravnom prijenosu saznati za koga će nastupiti - SELO ili GRAD.

O pobjedniku i uspješnosti izvođenja pjesama u svakoj emisiji odlučuju gledatelji telefonskim glasovanjem, ali i publika u studiju i to jačinom pljeska koji se mjeri pljeskometrom.

U veseloj, raspjevanoj državi šarmantnog Miroslava Škore ekipe SELA i GRADA smiju koristiti i mogućnosti "državnog udara", "ostavke", "subvencije", ili pak "koaliranja", i time natjecanje učiniti zanimljivim i neizvjesnim do posljednjeg trenutka.

Na raspolaganju natjecateljima će uvijek biti dobro raspoloženi "državni prateći vokali", a važan resor je i "glazbena policija", koja će provjeravati rezultate, zbrajati i oduzimati negativne bodove i pomoći državniku Škori proglasiti pobjednika.

Gost pobjedničke ekipe nastavlja natjecanje u sljedećem krugu emisija i tako do finala, 7. emisije. U svakoj emisiji sponzori su osigurali lijepe nagrade za publiku u studiju i gledatelje koji telefonski glasuju za svoju ekipu SELO ili GRAD.

Voditelj: Miroslav Škoro
Kostimografija: Ivan Lemac
Scenografija: Ivana Boban
Autor: Miroslav Škoro
Redatelj: Zoran Nikolić
Producent: Dario Jakiša, Julijana Filakovity
Urednik: Vedrana Međimorec
Urednik Zabavnog programa: Elizabeth Homsi


Komentari (5)

Foto