Muškarci na stablima (2006)

MEN IN TREES (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Naći dobrog muškarca u današnjem svijetu nije baš tako teško kako neke žene misle

 
Režija: Rick Wallace, Jeffrey Melman, Joanna Kerns
Scenarij: Jenny Bicks, Cara DiPaolo
Uloge: Anne Heche, Abraham Benrubi, Emily Bergl, Seana Kofoed, Suleka Mathew, ...

Filmografija

Savjetnica za veze i autorica dvaju bestselera Marin Frist zna kakvog muškarca treba tražiti, kakvog izbjegavati i kakav će je usrećiti. No kad joj propadne veza, nađe se u zabitom gradiću na Aljasci prepunom onoga što joj trenutačno najmanje treba - slobodnih muškaraca.

Naći dobrog muškarca u današnjem svijetu nije baš tako teško kako neke žene misle. Samo moraju pratiti znakove. Iako za volan nikad ne bi sjele povezanih očiju, iz nekog razloga žene na spojeve ipak nose poveze. Savjetnica za veze Marin Frist (Anne Heche) zna što treba tražiti, što izbjegavati i što će je usrećiti. Kao što bi mnogi obožavatelji njezinih dviju knjiga rekli, svi smo kovači svoje sreće. Marinina osobna sreća podrazumijevala je i skorašnje vjenčanje sa savršenim muškarcem. No, kao i mnogi s pustim savjetima, Marin je zagazila u živi pijesak. Na putu u udaljeni Elmo na Aljaski doznala je da je zaručnik vara. Vjenčanje se automatski otkazalo, a ona se zatekla u gradiću prepunom onoga što joj trenutačno najmanje treba - slobodnih muškaraca.

Marin odluči ostati u Elmu i započeti novu knjigu o muškarcima za koje treba novo prosvjetljenje. Ondje ona uviđa da će imati puno materijala za istraživanje jer su muškarci u Elmu, baš kao i ona, zatečeni negdje između prošlosti i budućnosti i u neprestanoj su potrazi za ljubavi i ispunjenjem. Među muškarcima koji joj iznose svoju stranu priče nalazi se Buzz (Amos), pilot jedinog aviona koji prometuje u Elmu, i Ben (Benrubi), barmen čiji bi tajni planovi šokirali goste. Prijazni Patrick (Richardson), Marinin prvi obožavatelj, vodi jedini gradski hotel i radijsku postaju. Starosjedilac Jack (Tupper) čovjek je od malo riječi zainteresiran za okoliš i Marinin zaštitnik od nje same.

U Elmu nema puno žena s kojima se Marin može sprijateljiti zbog čega njezina urednica Jane (Kofoed) pokušava održati potporu na daljinu, a povremeno joj dolazi i u posjet. Na zabavi u New Yorku Marin je savjetovala mladu Annie (Bergl) koja joj sad često dolazi u Elmo po nove savjete. Tu su još bivša rock glazbenica Theresa (Strange), koja se stalno miri i prekida s barmenom Benom, te zaposlena samohrana majka Sara (Mathew). Marin dozna da je predugo živjela zatvorenih očiju. Sad, kad ih je napokon otvorila, vidi prekrasan svijet oko sebe i prvi put ima priliku disati.

Jedna od glavnih scenaristica i izvršnih producentica Seksa i grada Jenny Bicks i redatelj Oscarom ovjenčanog filma "Hod po rubu" (Walk the line) James Mangold autori su ove zabavne serije o pronalaženju ljubavi na najneobičnijem mjestu.

Glavne likove tumače (s lijeva): Anne Heche (Marin Frist), Sarah Strange (Theresa), Emily Bergl (Annie), Suleka Mathew (Sara), James Tupper (Jack), Derek Richardson (Patrick), Abraham Benrubi (Ben), John Amos (Buzz)


Komentari (0)

Foto