Pozdrav ljubavi (2007)

Salaam-E-Ishq (Originalni naziv)

komedija drama glazba romantika

Šest različitih priča dijele zajedničku tematiku, ljubavne probleme

 
Režija: Nikhil Advani
Scenarij: Nikhil Advani
Uloge: Salman Khan, Priyanka Chopra, Anil Kapoor, Juhi Chawla, Akshaye Khanna

Filmografija

Šest mladih parova u različitim situacijama i suočenih s različitim teškoćama. Uzrok svih njihovih problema je ljubav; previše ljubavi, premalo ljubavi, ljubav prema pogrešnim ljudima, ljubav prema ljudima koji ju ne žele, neuzvraćena ljubav te ljubav suočena s amnezijom.

Svaka od šest priča je prilično razvijena, a najrealističnija je priča o hindu-muslimanskom paru Ashutosha i Tahzeeb. Tu je priča o Kamini i Rahulu, o starleti gladnoj slave koja smisli prevaru za dobivanje publiciteta. Treća priča je o Stephanie i Rajuu u kojoj Stephanie traži svog nevjernog ljubavnika Indijca, a Raju je vozač taksija koji ju vozi. Onda je tu priča o Shivenu i Giji i otkazivanju njihovog vjenčanja nakon što se mladoženja predomislio.

Peta priča je o stabilnom bračnom paru, Vinayju i Seemi, čijih petnaest godina braka pada u vodu kada Vinay poželi nešto više. Šesta priča je o Ramdayalu i Phoolwati, zemljoradničkom paru koji nikako ne uspijeva naći prigodu za prepustiti se strastima. Film paralelno prati svih šest priča dovodeći nas do odvojenih završetaka.


Komentari (0)

Foto