Više od mene (2007)

MORE OF ME (Originalni naziv)

komedija

Prezaposlena žena pronalazi neobičan način za rješenje svih problema

 
Režija: Daisy von Scherler Mayer
Scenarij: Kelli Pryor
Uloge: Molly Shannon, Steven Weber, Kimberly Huie, Jake Beale, Abigail Falle

Filmografija

Supruga, majka i poslovna žena koja puno radi i preuzima previše obveza, podijeli se u tri verzije sebe same s različitim osobnostima, kako bi upravljala svojim kaotičnim životom.

Alice (Molly Shannon) je zbog količine posla i obaveza koje mora odraditi, premorena i na rubu živčanog sloma. Svakodnevno brine o šestogodišnjim blizancima, pazi da usreći supruga (Steven Weber) i nastoji  obaviti posao aktivistice zaštite okoliša. Jednoga dana Alice jednostavno pukne. Njeno rješenje je da podijeli ili, možda točnije, umnoži svoj identitet, tj. postane podvojena ličnost. Isprva se čini kao savršeno rješenje, no uskoro joj njene osobnosti počinju stvarati psihičke probleme, koje nije mogla naslutiti, te joj okrenu život naglavačke.

Jedna od traženijih holivudskih TV lica ("Kath and Kim“, "Glee“, „Godina psa“, 2Saturday Night Live“, "Svemogući Evan“, "Will i Grace“, "Seks i grad“) pružila je zanimljivu ulogu koja joj omogućuje pokazati sav svoj talent, u ulozi s kojom se, vjerujemo, mogu poistovjetiti mnoge žene u stvarnom životu. Društvo joj pravi Steven Weber kao suprug, u vrlo dobroj komediji koja na svoj način pokazuje što stres i tempo modernog društva donose.


Komentari (0)

Foto