Anđeo i vrag (2009)

MÁS SABE EL DIABLO (Originalni naziv)

telenovela

Na njegovim ramenima anđeo i vrag vode bitku za njegovu sudbinu

 
Režija: Leonardo Galavis, David Posada, Danny Gavidia
Scenarij: Jimena Romero, Lina Uribe
Uloge: Jencarlos Canela, Gaby Espino, Miguel Varoni, Karla Monroig, ...

Filmografija

Nastavak sjajnog niza produkcijski vrhunskih i diljem svijeta rado gledanih telenovela slavne produkcijske kompanije Telemundo zove se „Anđeo i vrag“, iza čije uzbudljive i nepredvidljive priče o ljubavi i smrti, životu i obitelji, kriminalu i obitelji stoje autorice Jimena Romero i Lina Uribe.

Prije više od dvadeset godina, mladoj sluškinji Esperanzi Salvador (Esperanza Rendón) sin obitelji na čijem je meksičkom imanju radila je bio napravio dijete. Obitelj Acero, pogotovo majka Graciela (Jeannette Lehr), trudnoću nipošto ne odobravaju, te Esperanzu odvode u kliniku za abortuse. Djevojka uspijeva pobjeći, dobiva vizu i seli se u Miami, dijelom i zbog toga kako bi bila što bliže djetetovu ocu, Martínu (Miguel Varoni), koji živi u New Yorku. Dolazak u veliki grad izazove dodatne probleme kada Esperanza bude napadnuta i okradena. Usred sve te muke porađa Ángela (Jencarlos Canela).

Godinama kasnije, njujorške ulice drugi su dom snalažljivog Ángela, kojega svi u četvrti znaju pod nadimkom Vrag. Zbog svojih lopovskih vještina, i unatoč svome dobrom srcu, Ángel postaje član kriminalne skupine specijalizirane za velike pljačke, što će naposljetku platiti zatvorskom kaznom. Tako upoznaje zakonski mu dodijeljenu odvjetnicu Manuelu Dávilu (Gaby Espino), atraktivnu djevojku koja ni ne sluti kako će joj simpatični kriminalac za čiju se slobodu bori dobrano protresti život.

Nakon izlaska iz zatvora, Ángel je odlučan započeti novi život, što dalje od kriminala i krađi, ali saznaje kako je njegova majka dužna Leónu Beltránu (Roberto Mateos), šefu bande za koju je ranije radio. Kriminalac je platio Esperanzine bolničke troškove dok je Ángel bio zatvoren, a jedini način povratka duga jest sudjelovanje u pljački tijekom jedne dobrotvorne zabave.

Na zabavi se, međutim, Ángel i Manuela ponovno susreću, a obostranim simpatijama mogla bi se ispriječiti činjenica kako odvjetnica planira vjenčanje ni sa kim drugim nego s Martínom!

Sve ono čime su se odlikovale prijašnje Telemundove serije - „Marina“, „Zatočenica“, „Oluja“, „Tajna čokolade“ ili „Drugo lice“, gledatelji će uživati i u ovoj telenoveli. Kao mladić uličnog iskustva koji u životu vidi igru kojoj je, kao i svakoj drugoj, cilj pobjeda, odličan je markantni Jencarlos Canela, a zavodljivu ženu s kojom njegov lik ulazi u ljubavno-životne zavrzlame igra dobro nam poznata Gaby Espino.


Komentari (4)

Foto