Lažni identitet (2010)

Fake Identity (Originalni naziv)

triler kriminalistički

Pomažući tajanstvenoj ljepotici američki doktor se nađe u životnoj opasnosti

 
Režija: Dennis Dimster
Scenarij: Dennis Dimster, Zvia Dimbort
Uloge: Val Kilmer, Izabella Miko, Dana Flynn, Shelly Varod, Zahary Baharov, ...

Filmografija

Napet i nepredvidljiv triler redatelja i ko-scenarista Dennisa Dimstera, "Lažni identitet" je svoju premijeru doživio ove godine, što znači kako ga RTL Televizija na male ekrane donosi u rekordnom roku. U priči o običnom čovjeku u neobičnim okolnostima imamo prilike gledati slavnoga Vala Kilmera.

Nakon što tajanstvenoj ženi pomogne pobjeći od napadača, američki doktor Nicholas Pinter (Val Kilmer) na stručnom skupu u Bugarskoj biva zamijenjen za tajnog agenta i trgovca draguljima. Međutim, prava agentica upravo je lijepa Katrine (Izabella Miko), koja radi i za britanske tajne službe i za bugarsko-češke kriminalce. Nalazeći se u životnoj opasnosti, doktor doista ne zna kome i čemu vjerovati, ali čini se da će mu odluku olakšati činjenica da se djevojka i on počinju zaljubljivati jedno u drugo. Pitanje je samo hoće li ta odluka doktoru pomoći ili odmoći...

Vrijeme kada je Kilmer bio jedan od najpopularnijih svjetskih glumaca sada jest za nama, ali njegovo glumačko umijeće još uvijek nije sporno. Uz njega, u filmu nastupa i cijeli niz istočnoeuropskih glumaca, čija imena i lica možda ne poznajemo, ali koji film čine uvjerljivijim i životnijim.


Komentari (0)

Foto