Pregovarači (2006)

STANDOFF (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Ne postoji krizna situacija koju oni ne mogu riješiti... Osim ako i sami nisu njezini akteri

 
Režija: Jonathan Glassner, David Straiton
Scenarij: Craig Silverstein
Uloge: Ron Livingston, Rosemarie DeWitt, Gina Torres, Michael Cudlitz, ...

Filmografija

U središtu serije "Pregovarači" vrhunski su FBI-ovi krizni pregovarači Matt Flannery i Emily Lehman, koji su se prisiljeni izjasniti glede svoje tajne veze pošto se tijekom napete talačke krize otkrije da spavaju zajedno. Kao ekipa su predragocjeni da bi ih razdvojili pa ih sada šefica i kolege budno drže na oku.

Matt Flannery i Emily Lehman vrhunski su pregovarači FBI-ove krizne pregovaračke jedinice. Obučeni su da se pregovaranjem izvuku iz svake nepredvidive situacije i stručnjaci su za ljudsku prirodu.

Matt i Emily također spavaju zajedno, no tu su tajnu odlučili zadržati za sebe. Sve dok je Matt, tijekom napete talačke krize, nije otkrio cijelome svijetu. Zbog te se javne objave javi napetost između Matta, koji je prilično neozbiljan i oslanja se na vlastiti instinkt, te studiozne Emily, koja pak analizira svaki potez.

Serija spaja intrigantnu romantičnu vezu s intenzivnom dramom i humorom budući da se pregovarači zaklinju da neće prijeći granicu i dopustiti da im osobni osjećaji smetaju u poslu. Međutim, ubrzo spoznaju da je i u životu i u ljubavi sve u pregovoru.


Komentari (0)

Foto