Ludi provod po Europi (2004)

EuroTrip (Originalni naziv)

komedija avantura

Zabavne dogodovštine četvero razuzdanih prijatelja na njihovom ludom provodu po Europi

 
Režija: Jeff Schaffer
Scenarij: Alec Berg, David Mandel
Uloge: Scott Mechlowicz, Jacob Pitts, Kristin Kreuk, Cathy Meils, Nial Iskhakov

Filmografija

"Ludi provod po Europi" redatelja Jeffa Schaffera komedija je klasičnog zapleta inicijacije u svijet odraslih preko putovanja po dalekim državama, ali takva koja u prepoznatljiv okvir unosi mnogo originalnih šala, urnebesnih scena i dopadljivih likova, da je na kraju rezultat odlična filmska zabava uz salve smijeha. Gledanje u skupini je obavezno želite li pojačati efekt.

Nijedan stvarni Europljanin nije ozlijeđen za potrebe snimanja ovoga urnebesnog filma o ludom provodu po Europi skupine razuzdanih prijatelja u potrazi za ljubavnim avanturama na starom kontinentu.
Scottyja Thomasa (Scott Mechlowicz) odmah je po završetku srednje škole ostavila djevojka Fiona zbog rock zvijezde, a da bi stvar bila još gora, njegov mu je njemački prijatelj s kojim se dopisuje poslao pismo u kojem predlaže sastanak. No, kada mu njegov bistri mlađi brat ukaže na činjenicu kako je njegov on-line prijatelj zapravo prijateljica, i to iznimno zgodna, zajedno s trima prijateljima odlučuje se na polazak za Europu, gdje vesela četvorka planira provesti nezaboravno ljeto. Ono će doista i biti takvo.

Komentari (5)

Foto