Pogrešno skretanje 2 (2007)

Wrong Turn 2: Dead End (Originalni naziv)

akcija triler horror

Sudionici postapokaliptičnog reality showa u divljini postanu lovinom mutiranih kanibala

 
Režija: Joe Lynch
Scenarij: Alan B. McElroy, Turi Meyer
Uloge: Erica Leerhsen, Henry Rollins, Texas Battle, Daniella Alonso, Aleksa Palladino

Filmografija

Iznenađujući dobar i dugoočekivani nastavak "Pogrešnog skretanja" iz 2003., s Elizom Dushku u glavnoj ulozi, pružit će ljubiteljima horora stravu koju su samo mogli priželjkivati. U pravilu se nastavci horora pokažu kao razočaravajući, no ne i ovoga puta jer je "Pogrešno skretanje 2" bio jedan od boljih horora te godine. Redatelj Joe Lynch oslonio se na nekolicinu poznatih naslova, poput "Brda imaju oči" ili "Teksaški masakr motornom pilom", što je ispao dobar potez jer su ti hororci jedni od najistaknutijih predstavnika žanra.

U šumama Zapadne Virginije odigrava se postapokaliptični reality show u kojem sudionici  moraju preživjeti sve zamke neistražene divljine. No, ne samo da preživljavanje u šumi predstavlja velik izazov natjecateljima, stvari se dodatno pogoršaju te sve pođe po zlu kada kandidati shvate da ih lovi incestualna obitelj koja ih je odabrala za večeru! Štoviše, voditelj showa, umirovljenik poručnik Dale (Henry Rollins), otkriva da se obitelj zbog kemijskog otpada ostavljenog u šumi kroz generacije deformirala u mutante i ljudoždere.

Izbor glumaca, odnosno glavnog glumca, pokazao se sjajan. Henry Rollins, korpulentni glazbenik i pjesnik, koji obožava prihvaćati netipične glumačke ponude poput ove, briljira u roli bivšeg vojnika i domaćina reality showa. Talentirana Erica Leerhsen još jedno je ugodno iznenađenje, a Texas Battle, Aleksa Palladino, Daniella Alonso, Steve Braun, Crystal Lowe, Matthew Currie Holmes i  Kimberly Caldwell odlično su se uživjeli u svoje uloge u ovom nabrijanom, nezaboravnom i brutalnom trileru.


Komentari (22)

Foto