Obiteljski grijesi (2004)

FAMILY SINS (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Majka koja je predvodnica nezakonitog posla krije se iza fasade savršene obitelji

 
Režija: Graeme Clifford
Scenarij: Donald Martin
Uloge: Kirstie Alley, Deanna Milligan, Will Patton, Kathleen Wilhoite, ...

Filmografija

Kriminalistička drama redatelja Graemea Clifforda i scenarista Donalda Martina, "Obiteljski grijesi" je televizijski film koji pokazuje kako se sjajni naslovi vrijedni divljenja često mogu naći i izvan marketingom napunjenih kino dvorana. Pričajući priču o otkrivanju prave istine iza brižno građene fasade društveno korisne i cijenjene obitelji, Clifford ne propušta rasvijetliti nijedan detalj, vodeći film kraju sigurnim ritmom...

Svijet je u njoj vidio savršenu majku savršene obitelji. Zakon je u njoj pronašao nemilosrdnu predvodnicu nezakonitog posla.

Kirstie Alley je Brenda Geck, čiji su grijesi sablaznili čitavu javnost.Bezbrojni sati služenja zajednici u vidu udomiteljice nezbrinutoj djeci i predan volonterski rad učinili su Brendu Geck (Kirstie Alley) jednom od najvoljenijih i najpoštovanijih osoba u društvu. Međutim, kada devetnaestogodišnja Marie Devereaux (Deanna Milligan), Brendina posvojena kćerka, te njezin dvogodišnji sinčić pobjegnu od Geckovih, priča koju će nesretna djevojka ispričati istražitelju Philipu Rothmanu (Will Patton) sablaznit će čitavu javnost, jer obiluje prevarama osiguranja, silovanjima, krađama, ropstvom i ostalim užasima, koji se kriju od očiju društva pod krinkom nasmijane fasade obitelji Geck. Iako uhićena i optužena, Brenda i dalje tvrdi kako je riječ o teškom i opasnom nesporazumu, mada potajno unajmi nekoga da ušutka Marie jednom za svagda.

Uz poznatu Kirstie Alley, koja je ovdje odigrala jednu od svojih najboljih uloga, u filmu među ostalima gledamo i sjajnu Deannu Milligan u ulozi djevojke koja se odvažila razotkriti mračne tajne, te Willa Pattona, poznatog iz odličnog filma "Remembering The Titans".


Komentari (0)

Foto