ponedjeljak, 29.04.2024 09:57

Svemirci s gornjeg kata (2009)

Aliens in the Attic (Originalni naziv)

obiteljski avantura fantastika

Skupina tinejdžera nastoji osujetiti planove napasnih vanzemaljaca

 
Režija: John Schultz
Scenarij: Mark Burton, Adam F. Goldberg
Uloge: Carter Jenkins, Austin Robert Butler, Ashley Tisdale, Ashley Boettcher

Filmografija

Obiteljska komedija redatelja Johna Schultza, nastala prema scenariju Marka Burtona i Adama F. Goldberga, upoznava nas s simpatičnom obitelji Pearsons, i manje simpatičnim svemirskim došljacima koji nastoje zavladati Zemljom. U jednoj od glavnih uloga pojavljuje se pop zvijezda Ashley Tisdale.

Stuart Pearson (Kevin Nealon) poveo je svoju širu obitelj na ljetne praznike u Creek Landing Michigan. U iznajmljenoj staroj kolibi uz jezero nadaju se ugodnim i opuštenim danima daleko od obaveza. No televizijski signal prilično je slab pa se Stuartov sin Tom (Carter Jenkins), arogantni dečko njegove sestre Ricky (Robert Hoffman) i rođak Jake (Austin Butler) odluče srediti problem. Na krovu vide potpuno uništenu satelitsku antenu i vrlo brzo shvate da na tavanu žive četiri izvanzemaljca koji još i pripremaju invaziju na naš planet.



Duhovitu obiteljsku komediju, u duhu SF komedija 80-ih poput "Gooniesa” ili "Gremlina,” predvode mlada glumačka imena Austin Butler, Ashley Tisdale, Robert Hoffman i Carter Jenkins, koji su bez ikakvih problema odradili svoje role. No tu su i iskusni televizijski glumci Doris Roberts, poznatija kao Raymondova majka iz humoristične "Raymond”, te Kevin Nealon i Andy Richter, koji će vašoj obitelji pružiti sat i pol smijeha i zabave.

Komentari (1)

Foto