Kung Pow (2002)

KUNG POW: ENTER THE FIST (Originalni naziv)

akcija komedija

Akcijska komedija borilačkog predznaka zapravo je film unutar filma

 
Režija: Steve Oedekerk
Scenarij: Steve Oedekerk
Uloge: Steve Oedekerk, Fei Lung, Leo Lee, Ling Ling Tse, Jennifer Tung

Filmografija

Želeći osvetiti smrt svojih roditelja, The Chosen One (Steve Oederkerk) zaputit će se u samo srce borilačkih filmova iz prošlosti kako bi među njihovim negativcima pronašao krivca za obiteljsku tragediju... Ljubitelji ideja nezavisne filmske produkcije u "Kung Powu" će naći mnogo toga uzbudljivog.

The Chosen One (Steve Oederkerk) se ne uspijeva pomiriti sa smrću svojih roditelja i pod svaku cijenu ih želi osvetiti. Kreće na put kako bi pronašao legendarnog, ali beskrupuloznog kung-fu borca Master Paina (Fei Lung), kojega krivi za njihovu smrt. Na svome putu, The Chosen One će se susresti s nizom neobičnih likova, među kojima je i krava koja poznaje borilačke vještine, te će doživjeti mnogo neočekivanih događaja.

Akcijska komedija borilačkog predznaka, "Kung Pow", redatelja, scenarista i glavnoga glumca Stevea Oederkerka zapravo je film unutar filma, stvoren kao kombinacija parodije ali i ukazivanja na vrijednosti žanra borilačkih vještina. Oederkerk svoje izvorne likove montažom smješta u kung-fu filmove iz sedamdesetih godina, spajajući tako staro i novo u neobičan, zanimljiv paket.

Ovakav tip humora, koji često graniči s apsurdom i nadrealnim, zasigurno nije za svakoga, ali ljubitelji ideja nezavisne filmske produkcije u "Kung Powu" će naći mnogo toga uzbudljivog.


Komentari (0)

Foto