Specijalne postrojbe (2001)

U.S. seals 2 (Originalni naziv)

akcija

Tim specijalaca kreće zaustaviti odbjeglog bivšeg člana koji prijeti nuklearnim oružjem

 
Režija: Isaac Florentine
Scenarij: Boaz Davidson, Michael D. Weiss
Uloge: Michael Worth, Karen Kim, Damian Chapa, Marshall R. Teague, Kate Connor

Filmografija

"Specijalne postrojbe“ s ponosom oživljuju duh akcijskih filmova u kojima je formiranje ekipe za opasan zadatak jedan od najvažnijih dijelova filma. Gradeći karaktere, a ne samo nižući akcijske sekvence, Isaac Florentine uspio je stvoriti akcijski film na tragu najboljih ostvarenja žanra.

Frank Ratliff (Damian Chapa) bivši je pripadnik specijalnih mornaričkih jedinica osuđen zbog umorstva i silovanja. Pobjegavši iz zatvora, Ratliff, zajedno sa skupinom bivših specijalaca i plaćenika, otima poznatog nuklearnog fizičara. Uskoro javnost saznaje za suludi plan bivšeg specijalca: ako ne dobije milijardu dolara, lansirat će davno zaboravljenu sovjetsku raketu na Sjedinjene Države. Jedini čovjek koji bi mogao ući u trag manijakalnom Ratliffu je njegov bivši zapovjednik Casey Sheppard (Michael Worth). Iako je Casey napustio vojsku, ipak kreće u potragu za bivšim učenikom.

Sigurno ćete prepoznati naočitog Damiana Chapu, ovaj put kao negativca, a i Michael Worth lice je koje često srećemo na malim ekranima. Ova zgodna glumačka ekipa, pojačana atraktivnom majstoricom borilačkih vještina Karen Kim, s užitkom je dočarala sve napetosti u borbi za spas čovječanstva od nuklearnog projektila.


Komentari (0)

Foto