ponedjeljak, 17.05.2021 06:45

Yu-Gi-Oh! Arc-V (2014)

Yu-Gi-Oh! Arc-V (Originalni naziv)

animirani avantura fantastika

Animirani serijal u Yu-Gi-Oh svijetu

sez.1 ep.59Uđite u akciju s Yu-Gi-Oh! ARC-V! Yuya Sakakijev san je slijediti svog oca i postati najveći "duel-tainer" u povijesti, što bi i mogao postati kad odjednom otkriva Pendulum Summoning tehniku koju nikad prije nije vidio, a koja mu omogućuje da pozove mnoga čudovišta istovremeno! Međutim, mnogobrojni suparnici pojavljuju se kako bi bili u centru pažnje. Yuya mora podesiti svoju igru jer će dvoboj evoluirati u neprekidan svijet akcije! U svim novim akcijskim dvobojima čudovišta doslovno oživljavaju zahvaljujući napretku holografske tehnologije! Duelisti se više ne bore samo s čudovištima na igralištu – oni se sada sa svojim čudovištima bore na stvarnim mjestima kako bi svoje  protivnike osvojili Action karticama!Bore se od egzotičnih dvoraca do guste džungle, Yuya i njegovi prijatelji bolje se pripremaju za svaku mogućnost jer ne znaju gdje će sljedeća bitka biti! Yu-Gi-Oh! ARC-V: gdje dvoboj postaje stvaran!  
 
Režija: N/A
Scenarij: Kazuki Takahashi
Uloge: Alyson Leigh Rosenfeld, Daniel J. Edwards

Filmografija

Otac Yuya Sakakija, srednjoškolca drugog razreda u Školi dvobojskih majmija, nestao je prije tri godine kada je bio zakazan važan dvoboj. Dok se suočava s aktualnim prvakom akcijskog dvoboja, Yuya vodi nova snaga, Pendulum Summoning.

Zahvaljujući tvrtki Leo, na čelu koje je Reiji Akaba, koji stvara novi Solid Vision, holografski sustav koji daje život Duel Monsters kartici, daje fizičku masu čudovištima i okruženjima te omogućujuće igračima izravno komuniciranje s njima. To je dovelo do izazovnih akcijskih dvoboja u kojima bi duelisti mogli prolaziti kroz razna okruženja kako bi pronašli nove akcijske kartice.

Komentari (0)

Foto