Vino istine (2014)

Una buona stagione (Originalni naziv)

Priču o povratku Andree Mascija, najmlađeg sina stare dinastije proizvođača vina

 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Gabriella Barbuti, Alessandro Bertolucci, Rodolfo Bigotti, Luca Calvani

Filmografija

Napeta i neizvjesna priču o neočekivanom povratku Andree Mascija, najmlađeg sina stare dinastije proizvođača vina koji je pobjegao prije deset godina, nakon tragične smrti svojeg brata Riccarda, u obitelji Masci izaziva snažni potres koji će bespovratno uzdrmati sve te na vidjelo iznijeti sve mračne i neizbrisive tajne.

Kad se Andrea Masci vrati u Mezzocoronu nakon deset godina izbivanja i šutnje, ništa nije kao prije. Obiteljska vinarija, društvo Santangelo, koja je bila ponos cijelog mjesta sad je na rubu bankrota. Emma, Andreina majka, direktorica i vlasnica društva, učinit će sve da se ne mora odreći zemlje koja oduvijek pripada njezinoj obitelji.
Nažalost, čini se da nema drugog izbora nego prodati je Meinaru, holdingu kojim upravlja Olga von Brurer, odlučna i tajnovita njemačka poslovna žena. Do svega je došlo samo zato što je Emma tijekom posljednjih deset godina, poduprta ljubavlju i blizinom svojeg supruga Michela, slijedila san svojeg sina Riccarda koji je poginuo u nesreći malo prije nego što je Andrea netragom nestao: proizvesti jedinstveno vino od stare i rijetke sorte teroldego. To je zapečatilo propast društva. Na plodno tlo nije naišlo ono što je govorio Neri, stari i mudri agronom društva Santangelo, kao ni protivljenje najstarijeg sina Jacopa koji je ostao uz nju. Emma, pogođena starim patnjama, nije željela za to ni čuti.

Komentari (0)

Foto