ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Velika pandina avantura (1995)

THE AMAZING PANDA ADVENTURE (Originalni naziv)

drama obiteljski avantura

Dvoje djece kreće spasiti mladunče pande iz ruku beskrupuloznih krijumčara

 
Režija: Christopher Cain
Scenarij: John Wilcox, Steven Alldredge
Uloge: Stephen Lang, Ryan Slater, Yi Ding, Wang Fei, Isabella Hoffman

Filmografija

Spoj obiteljske priče o prijateljstvu ljudi i životinja, te avanturističkog filma koji se zbiva u nama egzotičnim krajevima, "Velika pandina avantura" izvrstan je izbor zajedničke večeri roditelja i djece, koja će gledajući ga mnogo toga naučiti.

Desetogodišnji Ryan Tyler (Ryan Slater) tijekom ljetnih praznika odlazi u Kinu posjetiti svog oca Michaela (Stephen Lang), zoologa koji radi na projektu očuvanja populacije pandi, koja se nalazi u velikoj opasnosti odumiranja. Skupina beskrupuloznih krijumčara pokuša ubiti majku pandu i njeno mladunče kasnije prodati, no u naumu ih spriječe upravo Ryan i mlada asistentica Ling (Yi Ding). Hrabrom dvojcu pomogne i Lingin djed, no opasnost prijeti i od okrutne birokracije koja želi zatvoriti centar Ryanova oca.

Redatelj Christopher Cain skladno rukovodi dirljivom pričom o hrabrosti kojom će se mladi prijatelji životinja suprotstaviti opasnim krijumčarima, u čemu mu uvelike pomažu odlični, iako manje poznati glumci. Među njima svakako treba izdvojiti Ryana Slatera u ulozi svog odvažnog imenjaka.


Komentari (2)

Foto