Centar svijeta (2004)

CENTER OF THE UNIVERSE (Originalni naziv)

komedija

Supružnici srednjih godina pokušavaju održati na okupu svoju mnogobrojnu i otkačenu obitelj

 
Režija: Terry Hughes, Mark Cendrowski, Andy Ackerman
Scenarij: Nat Bernstein, Mitchel Katlin, Bruce Rasmussen
Uloge: John Goodman, Jean Smart, Spencer Breslin, Olympia Dukakis, Edward Asner, ...

Filmografija

John i Kate u braku su već dvadeset godina, a njihova ljubav nije izgubila na snazi. Jedini tamni oblaci na obzorju skrivaju se među članovima Johnove brojne obitelji, otkvačenim i neozbiljnim individuama koje je nemoguće kontrolirati...

John (John Goodman) i Kate (Jean Smart) u braku su već dvadeset godina, a njihova ljubav nije izgubila na snazi. Jedini tamni oblaci na obzorju skrivaju se među članovima Johnove brojne obitelji, otkvačenim i neozbiljnim individuama koje je nemoguće kontrolirati. Johnovi roditelji, uvijek na seks spremni Art (Edward Asner) i njegova šašava supruga Marge (Olympia Dukakis), ne shvaćaju ozbiljno sinovljeve molbe da ne dolaze nenajavljeni u posjet i jedva čekaju zakuhati nove probleme svom neposlušnom sinu.

Kao da to već samo po sebi nije dosta, John se još mora brinuti za novog zaposlenika u tvrtki – lijenog brata Tommyja (Diedrich Bader) koji nikako ne uspijeva shvatiti da biti zaposlen podrazumijeva i povremeno dolaženje na radno mjesto. Johnove brige ne olakšava niti sestra Lily (Melinda McGraw), psihijatrica koja bi sama sebi mogla biti najbolja pacijentica.

Jedini naizgled "normalan" član obitelji Barnett je student Kevin (Zachery Ty Bryan), no zato je njegov dvanaestogodišnji brat, Miles (Spencer Breslin), srcem i dušom pripadnik ove uvrnute obitelji!

Pokušavajući održati obitelj na okupu i zadovoljiti sve članove donošenjem odluka na koje nitko neće imati prigovora, John bi teško uspio spojiti kraj s krajem da nije njegove vjerne supruge. Na kraju dana, Kate je ta koja tješi Johna i pomaže mu da s osmijehom na licu dočeka novo sutra.

 


Komentari (0)

Foto