Otrovna Ivy: Tajno društvo (2008)

Poison Ivy: The Secret Society (Originalni naziv)

drama fantastika

Mlada studentica pridruži se ekskluzivnom ženskom tajnom društvu

 
Režija: Jason Hreno
Scenarij: Peter Sullivan, Liz Maverick
Uloge: Miriam McDonald, Shawna Waldron, Ryan Kennedy, Crystal Lowe

Filmografija

Otrovna Ivy: Tajno društvo četvrti je film iz erotskog serijala "Poison Ivy". Ovoga puta u glavnoj se ulozi nalazi Miriam McDonald, mlada kanadska glumica koja je slavu stekla u hit seriji "Degrassi: The Next Generation".

Danielle "Daisy“ Brooks nije na fakultetu "Berkshire“ ni tjedan dana, a već je ostavila snažan dojam - ne samo da je dekanov sin primijetio prelijepu brucošicu, nego je uspjela i dobiti veliku stipendiju uz to što je dobila pozivnicu da se pridruži ekskluzivnom društvu na kampusu poznatom kao "Ivy“. Isprva nekadašnja djevojka iz malog mjesta pretpostavi da je "Ivy“ nešto poput sestrinstva, no ne potraje dugo dok ne počne shvaćati tko su one zapravo.

"Ivy“ je skupina sirena gladnih moći koje se ne libe upotrijebiti ucjenu i zavođenja kako bi dobile ono što žele, a ne libe se ni okrenuti jedna protiv druge. Kad ste se jedanput pridružili njihovim redovima, izvući se iz društva "Ivy“ doista može biti smrtonosno teško. Daisy je mislila kako dolazi na fakultet da bi učila, a njezina prva lekcija brzinski je tečaj preživljavanja koji je rijetko tko prije uspio proći.


Komentari (0)

Foto