Wimps (1986)

WiMPS (Originalni naziv)

komedija

Francis nesvjesno pomaže prijatelju da osvoji djevojku koja se i njemu sviđa

 
Režija: Chuck Vincent
Scenarij: Craig Horrall, Chuck Vincent
Uloge: Louie Bonanno, Tracey Adams, Jim Abele, Veronica Hart, Eddie Prevot, ...

Filmografija

Nakon što je 70-ih i početkom 80-ih godina "slavu" stekao kao scenarist i redatelj niza popularnih pornića ekscentrični Chuck Vincent se sredinom 80-ih preorijentirao na realizaciju niskobudžetnih (s)eksploatacijskih horor filmova i trivijalnih erotskih (romantičnih) komedija koje su idealne gledatelje p

Od samog početka svog studiranja, od ponižavajućeg jedenja špageta prilikom primanja u studentsko društvo "Bai-beta-kapa", brucoš Francis (L. Bonanno) je razočaran odnosom starijih kolega prema njemu. On je povučen, nespretan i nesiguran momak, zbunjeni štreber koji ne zna da stariji studenti upadaju u ženske svlačionice i brucoše snimaju prilikom njihovih odlazaka u nužnik. Nakon što i sam postane žrtva nekoliko takvih psina, Francis za cimera dobije grubog i arogantnog Charlesa Conrada (J. Abele).

Charles je budalast i praznoglav mladić iz bogate obitelji, koji u indeksu niže mahom slabe ocjene, no koji se kroz studij provlači zahvaljujući odličnom igranju ragbija. Charles je i veliki zavodnik, kojem nakon mnoštva površnih veza za oko zapne i atraktivna kolegica Roxanne Chandless (T. Adams), studentica zaposlena na pultu knjižnice koledža. Kad jednog dana krene vratiti posuđene knjige, i Francis primijeti šarmantnu Roxanne, te se u nju zaljubi na prvi pogled.

Ne znajući da se Roxanne sviđa i Charlesu, Francis pristane cimeru pomoći u polaganju ispita, ali i u osvajanju nedostižne djevojke. Naime, čini se da Roxanne privlače isključivo inteligentni i obrazovani dečki, što Charles svakako nije. No Francis ni ne sluti da će, pišući Roxanne u Charlesovo ime ljubavna pisma i pomažući cimeru u zavođenju cure, i sam upasti u mnoštvo neprilika.

 


Komentari (0)

Foto