Ponovno najbolji tim 2 (2004)

BRING IT ON AGAIN (Originalni naziv)

komedija sport

Dvije fakultetske navijačice pokušavaju uspjeti s novooformljenom skupinom sramežljivica

 
Režija: Damon Santostefano
Scenarij: Claudia Grazioso
Uloge: Anne Judson-Yager, Bree Turner, Kevin Cooney, Faune A. Chambers, Bryce Johnson

Filmografija

Svojevrstan nastavak vrlo popularnog filma "Bring It On“, od kojeg preuzima samo temeljni zaplet spletki i nadmetanja u svijetu čirlidersica, "Najbolji tim 2“ redatelja Damona Santostefana prilično je zabavna sportska komedija, u kojoj će ponajprije uživati ljubitelji tinejdžerskih filmova.

Nakon što je postala brucošica prestižnoga koledža, simpatična Whittier (Anne Judson-Yager) prijavljuje se u ekipu fakultetskih navijačica, kako bi se prisjetila svojih srednjoškolskih dana. Međutim, sa svakim novim treningom i svakim novim nastupom, Whittier i njena najbolja prijateljica Monica (Faune A. Chambers) shvaćaju kako teško podnose ponašanje timske voditeljice Tine (Bree Turner). Stoga odlučuju napustiti ekipu i osnovati svoju, koju će sačinjavati uglavnom fakultetski sramežljivci i usamljenici. Prvi veliki test novooformljene skupine jest školsko nadmetanje čiji će pobjednik fakultet predstavljati na državnom prvenstvu.
U filmu je pronađen odličan omjer spektakularnih navijačkih koreografija koje zaustavljaju dah i dramskih elemenata suočavanja brucošica s novim fakultetskim okruženjem. Anne Judson-Yager odlična je kao djevojka koja si nije dozvolila zanemariti svoje osjećaje i stavove samo kako bi bila prihvaćena u školskoj eliti.

Komentari (0)

Foto