Tajni klub (1996)

THE SECRET AGENT CLUB (Originalni naziv)

akcija komedija obiteljski

Dječak sa prijateljima krene spasiti svog oca, tajnog agenta kojeg su oteli teroristi

 
Režija: John Murlowski
Scenarij: Rory Johnston
Uloge: Hulk Hogan, Matthew McCurley, Lesley-Anne Down, Maurkice Woods, ...

Filmografija

"Tajni klub" redatelja Johna Murlowskog je priča o naporima koji će jedan otac morati podnositi kako svoga sina ne bi doveo u opasnost, što će se svejedno dogoditi. Spajajući napete akcijske scene s komičnim odušcima i dramskim odnosom oca i sina jedinca koji malo vremena provode zajedno, film je stvoren za gledanje u krugu obitelji - nasmijat će vas, zabaviti, natjerati na razmišljanje.

Raya Chasea (Hulk Hogan) gotovo cijeli svijet vidi kao šeprtljavog prodavača igračaka, kojega čak ni njegov sin jedinac Jeremy (Matthew McCurley) ne viđa često jer uvijek odlazi na poslovna putovanja. Ono što nitko, pa ni Jeremy, ne zna jest kako je Ray zapravo tajni agent koji diljem planete sudjeluje u misijama kojima njegova agencija, koliko je to moguće, održava mir u svijetu. S jedne od takvih misija Ray se vraća sa super-modernim laserskim pištoljem, koji je oduzeo prevrtljivoj krijumčarki oružja. Kako bi ga zaštitio, Ray sinu kaže kako je riječ o običnoj igrački. No, kada opasni plaćenici otmu Raya, Jeremy će morati naučiti rukovati pištoljem, okupiti prijatelje i spasiti oca.

Legendarni Hulk Hogan odličan je izbor za ulogu šeprtlje/super-heroja, no pravo otkriće filma svakako je bio Matthew McCurley, kao neustrašivi dječak koji će napraviti sve kako bi se što češće i kvalitetnije družio sa svojim ocem.


Komentari (0)

Foto