Život s klincima (1982)

SIX PACK (Originalni naziv)

komedija drama sport

Šestero djece vraća novu nadu u povratak na staze neuspješnom trkaču automobilskih utrka

 
Režija: Daniel Petrie
Scenarij: Mike Marvin, Alex Matter
Uloge: Kenny Rogers, Diane Lane, Erin Gray, Barry Corbin, Anthony Michael Hall

Filmografija

Topla i simpatična komedija o onim ljudskim potrebama i veseljima kojih likovi u početku u pravilu nisu ni svjesni, "Život s klincima" redatelja Daniela Petrieja namijenjen je svima onima koji se žele dobro opustiti i zabaviti, ali i razmisliti o važnosti obitelji. Naravno, obitelj o kojoj je u ovom filmu riječ baš i nije prava obitelj, no međusobni odnosi poštivanja i uvažavanja jesu.

Na jednom od svojih putovanja, neuspješni automobilski trkač Brewster Baker (Kenny Rogers) zaustavlja se u teksaškom gradiću, gdje mu vrlo brzo lopovi iz prikolice ukradu njegovo trkaće vozilo. Baker otkrije kako iza nepodopštine stoji šestoro djece, koji svoj plijen daju gradskom šerifu (Barry Corbin) kako ih ne bi prisilio na odlazak u sirotište. Vozaču se mali lopovi svide, te im postaje neka vrsta očuha. Zahvaljujući njihovu entuzijazmu i automehaničarskim vještinama, Bakerova karijera polako počinje napredovati. Međutim, gubitak dodatnih prihoda korumpiranom se šerifu nikako ne dopada.

Veliki američki zabavljač Kenny Rogers odigrao je odličnu ulogu ispočetka mrzovoljnog i neuspješnog vozača, uvjerljivo nijansirajući preokret u njegovu odnosu prema svijetu i klincima koji mu pomažu.


Komentari (0)

Foto