subota, 20.04.2024 05:40

Operacija Boli! (2012)

Operation Ouch! (Originalni naziv)

zabava dokumentarni

Upoznajte dva pametna i zabavna doktora, braću blizance Chrisa i Xanda van Tullekena

sez.6 ep.12Dr. Chris natjera dr. Xanda da zaplače kako bi pokazao da naša fantastična tijela luče više vrsta suza kojima štite oči na različite načine. Tijekom posebne operacije, liječnici se pridružuju obalnoj spasilačkoj službi te saznaju koliko je doista opasno ploviti morem. Dr. Xand istražuje kakav je značaj različitih izraza lica, a tijekom obilaska bolničkih odijela, nailazimo na nova pitanja o zdravlju. U međuvremenu, na odjelu za nezgode, jedna se je pacijentica porezala nožem, a drugom pacijentu treba popraviti zube nakon pada sa skateboarda.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Chris van Tulleken, Xand van Tulleken, Richard Townsley

Filmografija

Koliko je sati? Vrijeme je za Operaciju "Boli"! Upoznajte dva pametna i zabavna doktora, braću blizance Chrisa i Xanda van Tullekena! Oni nam pokazuju svoj put kroz medicinu i biologiju da bi smo saznali kako naša tijela funkcioniraju – i što se događa kad se ne događa ništa!

Serija je dvostruka dobitnica nagrade BAFTA te prikazuje dva liječnika, brata blizanca, dr. Chrisa i dr. Xanda te dr. Ronx koji djeci pomažu shvatiti kako njihovo tijelo funkcionira te na koje ga sve načine možemo liječiti. Pratit ćemo priče iz bolnice te vidjeti djecu s uobičajenim ozljedama, naučit ćemo razne trikove te provoditi eksperimente i posjetiti napredne istraživačke centre u kojima proučavaju robote, štikle i crve, a sve u svrhu znanosti.

Komentari (0)

Foto